Patrik Laine on noussut viime kausien aikana otsikoihin myös vaatetyylinsä takia. Suomalainen avasi Columbus Monthlyn haastattelussa, että miten hän innostui pukeutumisesta.

Tamperelaislähtöisen pelaajan mukaan harrastus alkoi pari vuotta sitten jopa hieman yllättäen, sillä hän ei ollut aiemmin kiinnostunut siitä, mitä hän pukee yllensä.

– Olin aina se ”verryttelypukutyyppi”. Luulen, että se alkoi hiljattain parin viime vuoden aikana. Ollakseni rehellinen, en ollut ennen sitä kovinkaan innostunut pukeutumisesta. Kyse oli enemmänkin mukavuudesta. Päätin kokeilla uusia juttuja, värikkäämpiä pukuja. Jotenkin pidin siitä, kertoo Laine, joka on valittu jo kertaalleen NHL:n tyylikkäimmäksi pukeutujaksi.

Suomalaistähden mukaan hän ei ole kuitenkaan merkkiuskollista tyyppiä, vaan hän ostaa vaatteita ja asusteita, jotka miellyttävät hänen silmäänsä.

– Selailen nettiä ja jos pidän jostain, ostan sen. Merkillä ei ole väliä. Jos minulla on jonkinlainen puku, niin etsin asusteita, paitoja tai kenkiä, jotka saattavat sopia sen kanssa, Laine sanoo.

Shoppailuharrastukseen Laineella on varaa. Suomalainen tienaa tästä kaudesta 7,5 miljoonaa dollaria ja ensi kaudella palkka on jo 9,1 miljoonaa dollaria.

BarDown

@BarDown
Is Patrik Laine the best dressed player in the league?🤔🔥

(📸: @BlueJacketsNHL)

NHL

@NHL
Rate this Patrik Laine suit on a scale of 1-10.

(📸: @BlueJacketsNHL)

Sportsnet

@Sportsnet
Patrik Laine's pre-game fit: 🔥 or 🧊?

📸: @BlueJacketsNHL