Carolina Hurricanes ei jättänyt surkealle Chicago Blackhawksille palaa NHL:ssä viime yönä pisteiden mennessä Canesille maalein 3-0. Samalla joukkue kasvatti voittoputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Joukkueen nettisivuilla kerrottiin, että kyseessä on seurahistorian jaetusti pisin voittoputki. Hurricanes on edellisen kerran ollut vähintään yhdeksän pelin voittoputkessa reilu vuosi sitten loka-marraskuussa.

Kaiken kruunu on se, että pisteputki on kestänyt jo 15 ottelua. Canes on jäänyt tyhjin käsin viimeksi 24. marraskuuta Arizona Coyotesia vastaan.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @Canes (13-0-2) extended their franchise-record point streak to 15 games and matched the Maple Leafs (12-0-3) for the longest by a team this season.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Keskiviikkoyönä pelatun ottelun ykköstähdeksi nousi nollapelin 24 torjunnalla ottanut Antti Raanta.

– Tänä vuonna olen nähnyt pelejä, joissa olen miettinyt, etten ole kyennyt ottamaan ratkaisevia torjuntoja. Olen miettinyt, että ”voi ei, miksi tässä näin kävi”. Siitä kaikesta tulee liikaa päihkäilyn ja murheilun aihetta, Raanta aloitti puheensa seuransa nettisivuilla.

Tästä aiheesta saattoi tulla kuulemma päivittäinen kierre, vaikka samalla olisi elettävä hetkessä.

– Nyt tämä oli iso voitto joukkueelle ja oli kiva pitää maali puhtaana.

Raanta oli torjunut tällä kaudella kumilätkiä 12 pelissä 88,6 prosentin tarkkuudella ennen viime yötä. Nollapeli oli kauden ensimmäinen.