Boston Bruinsin rakastettu ja vihattu hyökkääjä Brad Marchand pääsi äskettäin ensimmäistä kertaa luistimille taannoisen leikkauksen jälkeen, seuran nettisivuilla kerrottiin.

Toukokuussa leikatun pelaajan odotetaan tarvitsevan kaikkiaan kuusi kuukautta toipumiseen, ja kun tuosta on nelisen kuukautta jo mennyt, on paluu tositoimiin lonkkaoperaation jälkeen todennäköinen marraskuussa. NHL-kauden alusta väliin jäisi puolisentoista kuukautta.

– Tämä on vähän kuin opettelisi luistelemaan uusiksi. Tämä seuraava steppi on erittäin kevyt, toivottavasti sitten asiat etenevät viikoittain. Ja ne marraskuun viimeiset päivät ovat suunniteltu paluulle, pelaaja sanoi.

– Leikkauksessa oli kyse siitäkin, että yritin saada kropastani vuosia pois. Tämä piti tehdä ennemmin tai myöhemmin. Teimme sen nyt sitten tässä hetkessä.

Hyökkääjä on edustanut Bruinsia koko NHL-uransa, joka alkoi kaudella 2009-10. Kiekkopersoona on pelannut 874 runkosarjan ottelua pistein 351+444=795, 139 pudotuspeliottelun saldo on 49+59=118.