Jääkiekkofanien odotus konsolirintamalla päättyy 14. lokakuuta, kun EA Sportsin tuorein painos NHL-pelisarjaan, NHL 23, julkaistaan.

Pelifirma on nyt antanut esimakua tulevasta trailerin muodossa (jatkuu trailerivideon jälkeen).

EA SPORTS NHL

@EASPORTSNHL
Chel is Greater Together 🏒⛸ #NHL23

Grab your friends and gear up for the most connected Chel experience yet 🎮

Pre-order now ➡️ x.ea.com/74178

Pelin kannessa nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös naiskiekkoilija Sarah Nurse yhdessä Anaheim Ducksin nuoren tähtihyökkääjä Trevor Zegrasin kanssa.

Frostbite-pelimoottorilla on tehty parannuksia pelattavuuteen. EA Sports lupaa peliin yli 500 uutta Last Chance Puck Movement -animaatiota.

Uusiin ominaisuuksiin lukeutuu myös ns. ”ristiinpelaamisen” mahdollisuus. PlayStation 5- ja Xbox Series S|X -pelaajat pääsevät siis jatkossa pelaamaan peliä keskenään, kuten myös PlayStation 4:n ja Xbox Onen omistajat. PC-versiota pelistä ei julkaista lainkaan.

Monien NHL-fanien suosima Franchise mode tarjoaa entistä enemmän kustomoitavaa. Pelaajat voivat itse valita sarjan joukkue- ja pelimäärät, sarjan muodon ja esimerkiksi palkkakaton.

Muita pelifirman lupaamia uudistuksia ovat mm. aiempaa dynaamisempi yleisö, aidommat varjostukset, lisää tuuletuksia, maalivahtien parannetut tekoälyt, muokattavat ali- ja ylivoimataktiikat sekä pari uutta X-Factor-ominaisuutta.