Jukka Jalosen otteet Leijonien peräsimessä on viimein noteerattu myös Pohjois-Amerikassa.

Daily Faceoff -sivuston arvostettu NHL-toimittaja Frank Seravalli kertoi aiemmin Florida Panthersin GM Bill Ziton harkitsevan Jalosen palkkaamista. Nyt oman lusikkansa soppaan heittää kiekkoraamatuksikin tituleeratun The Hockey Newsin Steven Ellis, joka kommentoi Twitterissä Seravallin lausuntoa ytimekkäästi:

– Jukka Jalosen pitäisi olla NHL-valmentaja.

Jalosen mahdollisuuksien puolesta puhuu se tosiasia, että Panthers antoi äskettäin lähtöpassit koko valmennustiimilleen – lukuunottamatta Tuomo Ruutua! Panthersin seurapomona vaikuttavalla Zitolla on lisäksi vahvat siteet Suomeen. Aiemmin pelaaja-agenttina myös Suomen markkinoilla vaikuttanut Zito toimi lisäksi aiemmin pitkään Jarmo Kekäläisen kakkosmiehenä Columbus Blue Jacketsissa.

Olisiko tässä vihdoin Jalosen kauan himoitsema mahdollisuus valmentaa taalajäillä?