Carolina Hurricanes eteni NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Joukkue voitti Boston Bruinsin loppulukemin 3-2 ja eteni seitsemän ottelun jälkeen parista jatkoon voitoin 4-3.

Hurricanesin 33-vuotias suomalaisvahti Antti Raanta oli yksi joukkueensa sankareista. Hän torjui ottelussa kaikkiaan 27 kiekkoa ja sai valinnan ottelun kakkostähdeksi. Raanta on pelannut nyt pudotuspeleissä kuusi ottelua tilastoilla 92,7% ja 2,37.

Ottelun jälkeen Raanta oli jututettavana lehdistötilaisuudessa. Kesken tilaisuuden hänen 5-vuotias tyttärensä Evelyn järjesti isälleen iloisen yllätyksen saapumalla itsekin paikalle.

Raanta otti tyttärensä syliinsä ja jatkoi lehdistötilaisuuden loppuun. Evelynin saapuminen paikalle sulatti selvästi myöskin toimittajien sydämet.

Näet Hurricanesin jakaman videon tilanteesta alta tai täältä.