Carolina Hurricanes otti viime yönä jo toisen voiton Boston Bruinsista. Jälleen numerot olivat varsin selvät, kun Carolina purjehti 5-2 voittoon.

Carolinan ottelu sai kuitenkin huonoimman mahdollisen alun. Boston-hyökkääjä David Pastrnak luisteli päin maalivahti Antti Raantaa ja osui tätä kipeästi kasvoihin. Reaktioin perusteella Raanta loukkasi suutaan ja joutui jättämään ottelun kesken jo ensimmäisen erän puolivälissä.

Pastrnakille tuomittiin tilanteesta ulosajo. Tuomareiden neuvonpidon jälkeen tuomio kuitenkin muutettiin kahden minuutin jäähyksi.

Raannan tilalle Carolinan maalille luisteli Pjotr Kotshetkov. Venäläisvahti on torjunut ennen koko NHL-urallaan vain neljässä ottelussa, mutta suoriutui nyt vahvasti. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 91,4.