Toronto Maple Leafs nappasi viime yönä 4-3 jatkoaikavoiton Dallas Starsista. Ottelun ehdoton ykköshahmo oli kaksi maalia ja kaksi hienoa ennätystä iskenyt Auston Matthews.

Matthewsin illan ensimmäinen osuma oli hänelle kauden 55. maali. Maalisaldollaan hän teki uuden Toronto Maple Leafsin yhden kauden maaliennätyksen. Seura on perustettu vuonna 1917, mikä tekee ennätyksestä poikkeuksellisen hienon.

Matthewsin illan toisella osumallaan hän teki toisenkin ennätyksen. Hän on nyt pelannut NHL-urallaan 52 peliä, joissa hän on tehnyt kaksi maalia tai enemmän. Kyseessä on alle 25-vuotiaiden yhdysvaltalaispelaajien kaikkien aikojen ennätys. Edellistä ennätystä piti hallussaan legendaarinen Pat LaFontaine.

Koko Matthewsin kausi on ollut todella vahva. Hän on nyt iskenyt 66 ottelussa tehot 56+41=97.