Colorado Avalanchea edustava hyökkääjä Nazem Kadri on pelannut upeaa alkukautta tehopisteiden valossa.

31-vuotias Kadri on tehnyt 16 ensimmäiseen otteluunsa hämmästyttävät tehopisteet 7+18=25. Hän on koko NHL:n pistepörssissä peräti neljäntenä, edellään vain vähemmän yllättävät nimet, eli Leon Draisaitl, Connor McDavid sekä Aleksandr Ovetshkin.

Parhaillaan Kadri viilettää myöskin upeassa kymmenen ottelun pisteputkessa. Esimerkiksi viime kauteen verrattuna Kadrin pistetahti on ollut aivan toista luokkaa. Hän iski viime kauden 56 otteluun tehopisteet 11+21=32. Hän on siis tällä hetkellä enää seitsemän pisteen päässä viime kauden saaliistaan.

Kadri pelaa kolmatta kauttaan Avalanchen riveissä. Hän on edustanut NHL:ssä myöskin Toronto Maple Leafsia, jonka paidassa mies on pelannut tehokkaimman NHL-kautensa. Tuo tapahtui kaudella 2016-17, jolloin Kadri teki 82 otteluun tehot 32+29=61.