NHL:n parhaaksi puolustajaksi viime kaudella valittu Adam Fox on solminut seitsemän vuoden mittaisen jatkosopimuksen New York Rangersin kanssa.

Tuore 66,5 miljoonan dollarin arvoinen jättisopimus takaa 23-vuotiaalle amerikkalaiselle keskimäärin 9,5 miljoonan dollarin vuositulot. Fox tienaa vielä kuluvasta kaudesta tulokassopimuksensa mukaista 925 000 dollarin peruspalkkaa. Fox toisinsanoen yli kymmenkertaistaa vuositulonsa ensi kaudella.

Kesän 2016 kolmoskierroksen varaus teki läpimurtonsa NHL-tähdistöön viime kaudella miehen iskettyä 55 ottelussa 47 (5+42) tehopistettä. Nuorukainen nousee ensi kaudella NHL:n neljänneksi parhaiten palkatuksi puolustajaksi. Edellä ovat ainoastaan Erik Karlsson (11,5 miljoonaa), Drew Doughty (11 miljoonaa) sekä Zach Werenski (9,583 miljoonaa). Rangersin ykköspuolustajan uusi vuosipalkka on sama kuin Seth Jonesin, Charlie McAvoyn sekä Darnell Nursen vastaavat.

x - New York Rangers

@NYRangers
Sometimes we think to ourselves, we can’t believe he’s ours.

And now he’s ours for seven more years.