Siirtohuhu: Seattle Kraken iski silmänsä New York Rangersin entiseen ykkösvaraukseen

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin entinen ykkösvaraus Vitali Kravtsov odottaa parhaillaan kotimaassaan Venäjällä siirtoa toiseen NHL-organisaatioon miehen kieltäydyttyä farmikomennuksesta kauden alla.

21-vuotias Kravtsov varattiin NHL:ään 1. kierroksen 9. vuorolla kesällä 2019. Miehen vastuu taalajäillä on kuitenkin jäänyt toistaiseksi 20 otteluun. Tuorein AHL-komennus saikin Kravtsovin leirin jättämään Rangersille siirtopyynnön.

Pohjois-Amerikan medialähteet kertovat ainakin neljän NHL-seuran lähestyneen Rangersiä Kravtsovin tiimoilta. Nämä seurat ovat tiettävästi Seattle Kraken, Anaheim Ducks, Detroit Red Wings sekä Ottawa Senators.

Vastuuta Kravtsoville olisi missä tahansa tuosta nelikosta tarjolla nykyistä enemmän. Myös pelaaminen KHL:ssä on mahdollista siinä tapauksessa, ettei siirto NHL:ssä toteudu. Kravtsov kiekkoili KHL:ssä jo ison osan viime sekä edelliskausista. 189-senttinen järkäle iski Traktor Tsheljabinskissa viime kaudella 49 ottelussa tehot 16+8=24.