NHL-toimittajalta hurja arvio Anton Lundellin tulokaskauden maalimäärästä: ”Kaikki taidot siihen olemassa!”

© Kuva: Leijonat.fi

Florida Panthersin Anton Lundell on yksi alkavan NHL-kauden mielenkiintoisimmista suomalaisnimistä.

Panthersin ykkösvarauksen odotetaan nappaavan ison roolin NHL-kokoonpanosta jo tulokaskaudellaan. The Hockey Writersin NHL-toimittaja Colby Guy heittää hurjan arvion superlupauksen avauskauden maalimääristä.

– Anton Lundell iskee 30 maalia tulokaskaudellaan, toimittaja otsikoi väitteensä ja jatkaa perusteluin:

– Lundell on jo 19-vuotiaana todistanut olevansa tulevaisuuden NHL-tähti nuorukaisen iskettyä Suomessa 16 maalia ja 25 tehopistettä vain 26 ottelussa. Tällä hetkellä hän näyttää yhdeltä kirkkaimmista tulevaisuuden nuorista tähdistä NHL:ssä!

– Lundellin paikka NHL-kokoonpanossa tulevalla kaudella ei ole kiveenhakattu varsinkaan Joe Thorntonin tulon jälkeen, mutta hänellä on kaikki tarvittava taito iskeä kovat numerot tauluun NHL-tasolla. Hän on loistava luistelija, joka löytää hyvin maalipaikoille. Älykäs pelaaja, joka on aina vähintään askeleen verran edellä puolustajia. Tietää tarkalleen, koska iskeä ja käyttää tappavan tehokasta laukaustaan, Guy ylistää.

– Voi hyvin pelata 30 maalin ja 65 tehopisteen kauden ja taistella Calder-palkinnosta, toimittaja päättää arvionsa.

Panthers varasi Lundellin 1. kierroksen 12. vuorolla vuoden 2020 varaustilaisuudessa.