New Jersey Devils solmi kolme testisopimusta – Janne Kuokkasen pelipaikka uhattuna?

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils julkaisi tiistaina solmineensa testisopimukset kolmen kokeneen pelaajan kanssa.

Devils-paidan pukevat harjoitusleirillä ylleen puolustaja Tyler Wotherspoon ja hyökkääjistä Mark Jankowski sekä takavuosina NHL-seurojen kiivaasti tavoittelema ex-yliopistotähtihyökkääjä Jimmy Vesey.

Kolmikosta varsinkin 28-vuotias Vesey on mielenkiintoinen nimi. 191-senttinen laitahyökkääjä edusti viime kaudella Toronto Maple Leafsiä sekä Vancouver Canucksia ja iski 50 pelissä tehot 5+5=10. Miehen toistaiseksi tehokkain NHL-kausi 2018-19 tuotti New York Rangersin paidassa pelatuissa 81 ottelussa tehot 17+18=35.

27-vuotias Jankowski kiekkoili viime kaudella Pittsburgh Penguinsissä, jossa mies sai tililleen 45 ottelua tehoin 4+7=11. Wotherspoon, 28, on kiekkoillut viime kaudet Philadelphia Flyersin AHL-seura Lehigh Valley Phantomsin riveissä.

Jankowskin ja Veseyn kiinnitys tuo lisää painetta myös suomalaishyökkääjä Janne Kuokkaselle. Kesällä kahden vuoden ja 3,6 miljoonan dollarin jatkosopimuksen solminut 23-vuotias suomalainen murtautui viime kaudella Devilsin pelaavaan kokoonpanoon ja nakutti 50 peliin tehot 8+17=25.