Kanadalaishyökkääjä Taylor Hall on yksi NHL:n heinäkuussa alkavan vapaiden markkinoiden kuumimpia nimiä.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger raportoi tällä viikolla, että Boston Bruinsia edustaneen tähtihyökkääjän perässä on useita NHL-seuroja.

Dregerin mukaan yksi näistä seuroista on Toronto Maple Leafs.

– Hallista on Bruinsin lisäksi useat muutkin joukkueet kiinnostuneita. Yksi joukkueista on Maple Leafs, joka saattaa tulla yllätyksenä monelle. Toronto on ehdottomasti kiinnostunut hänestä – varsinkin, jos he eivät saa Zach Hymanille jatkosopimusta. Myös Frederik Andersenin jatko voi vaikuttaa Maple Leafsin tilanteeseen, Dreger kertoi TSN:n lähetyksessä.

Hallin ykkösvaihto on kuitenkin jatkosopimuksen tekeminen Bruinsin kanssa.

– Vaikka Hallin kintereillä on useita NHL-seuroja, haluaa hän silti jatkaa aikaansa Bostonissa, Dreger kertoi.

Buffalo Sabresista Bruinsiin kesken kauden kaupattu Hall teki Bostonissa pelaamassaan 16 runkosarjaottelussa kahdeksan maalia ja 14 tehopistettä. Kanadalaistähti kirjasi pudotuspeleissä 11 ottelussa pisteet 3+2=5.