New York Islandersin ja Tampa Bay Lightningin välinen ottelusarja on ollut pienten marginaalien vääntöä alusta alkaen. Neljästä ottelusta kolme on päättynyt yhden ja yksi kahden maalin erolla.

Viimeisimmässä oli melkoinen draaman kaari. Islanders johti ottelua toisella erätauolla lukemin 3-0, mutta kolmannessa erässä Lightning tuli maalin päähän.

Reilu minuutti ennen loppua Victor Hedman otti jäähyn kampituksesta Cal Clutterbuckin päästyä kiekon kanssa liian lähelle Lightningin tyhjänä ammottavaa maalia. Islanders sai pidettyä kiekon hyökkäysalueella lähes minuutin ajan, mutta puolisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Bolts sai kiekon omalle hyökkäysalueelleen.

Maalivahti otettiin pois ja haluttu maalipaikka tuli. Ryan McDonagh pyöräytti kiekon taidokkaasti Semjon Varlamovin ohi, mutta Ryan Pulock pelasti Islandersin päivän.

Viime sekuntien torjunta varmisti Islandersin voiton lukemin 3-2. Voiton myötä ottelusarja tasoittui 2-2:een.