Isolla todennäköisyydellä voi sanoa, että Jack Eichelin pelit Buffalo Sabresin -paidassa ovat pelattu. Supertähden ja Buffalon välit menivät solmuun, kun seura käsitteli Eichelin loukkaantumisen kehnosti eikä päästänyt häntä leikkaushoitoon.

Useat muut NHL-seurat kilpailevat tällä hetkellä Eichelin palveluksista. Mukana kisassa ovat Los Angeles Kings, Minnesota Wild, Anaheim Ducks, Columbus Blue jackets, Philadelphia Flyers ja New York Rangers.

Kisaan on ilmoittautunut myös uusi seura: Seattle Kraken. Ensi kaudeksi NHL:ään liittyvä joukkue haluaisi Eichelin tähtisentterikseen.

– Odotamme Krakenin ja GM Ron Francisin ajavan joukkuettaan asemiin, joista he voisivat napata supertähden vaihdossa kärkilupaukseen, joka varataan tilaisuuden kakkosnumerolla, kirjoittaa NHL-toimittaja Jimmy Murphy.

Krakenilla on kakkosvaraus tämän kesän varaustilaisuudessa. Seura olisi Murphyn mukaan valmis kauppaamaan varauksen tai sillä saadun huippulupauksen vaihdossa Eicheliin. Hinta on varsin houkutteleva, ja nähtäväksi jää, pystyvätkö muut seurat vastaamaan.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja suorana: tästä syystä Florida Panthersin ei missään nimessä pidä hankkia Patrik Lainetta!