Tähtisentteri Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin kausi loppui NHL:ssä äskettäin, ja nyt venäläinen tähtivahti Sergei Bobrovski on tulossa maansa vahvistukseksi Latvian Riiassa pelattaviin MM-kisoihin.

Venäläismediat kertoivat tästä äskettäin, ja asiaan on ottanut kantaa kenties yllättävin sanakääntein NHL:stä, Venäjän maajoukkueesta ja KHL:stä tuttu ex-kiekkotähti Andrei Nikolishin.

– Bobrovskin tuleminen on tarpeetonta, ja hän joutuu vielä karanteeniikin. En näe tuossa kuviossa mitää järkeä. Aleksandr Samonov torjunee kaikki lohkopelit kuitenkin.

Hän lisäsi painottaen, että MM-kisamaiden veskaritaistelut pitäisi käydä niiden vahtien kesken, jotka ovat olleet mukana turnauksessa aiemminkin.

Nikolishin on antanut MM-turnauksesta erikoisen sävyisiä lausuntoja aiemminkin.

– Ensinnäkin, turnaus järjestetään vuosittain. Toiseksi, ajankohta on suunniteltu huonosti. Tämä on vain minun mielipiteeni, mutta MM-kisat ovat menettäneet kaiken arvokkuutensa viime vuosien aikana – vaikkakin pidän silti turnausta mielenkiintoisena. Minusta vain tuntuu, että se ei ole enää urheilukilpailu, vaan jonkin sortin lomamatka tai iltakestit.

Kommenttien lähteet: Championat, Sport-Express