Los Angeles Kingsin paidassa kahdesta Stanley Cupin voittanut puolustaja Vjatseslav ”Slava” Voinov on siirtymässä ensi kaudeksi KHL:ään, uutisoi Metaratings.ru.

31-vuotias venäläispuolustaja sai lähtöpassit NHL:stä kesken kauden 2015-16 miehen pahoinpideltyä tuolloin vaimonsa vankilatuomion arvoisesti. Sittemmin entinen 2. kierroksen varaus on nähty KHL:ssä Pietarin SKA:n ja Avangard Omskin riveissä.

Tämän kauden kokonaan pelaamatta ollut tähtipuolustaja on saanut Metaratingsin mukaan nyt sopimustarjouksen Moskovan Dynamolta, jonka kerrotaan olevan myös New York Islandersin suomalaishyökkääjä Leo Komarovin kintereillä. Voinovin saama tarjous on kaksivuotinen.

Puolustajan edellinen KHL-visiitti oli loistelias puolustajan iskettyä 59 runkosarjapelissä komeat tehot 11+30=41.

LUE MYÖS: Buffalo Sabresin entinen tähtihyökkääjä lopettaa uransa – pelasi viimeiset vuodet Euroopassa