Toissa yön pelissä New York Islandersin ja Philadelphia Flyersin välillä ottelu päättyi jatkoajalla 2-1 Islandersin hyväksi. Itse pelin lisäksi huomiota keräsivät myös Islanders-hyökkääjä Oliver Wahlstromin eleet mainoskatkolla.

Yhdysvaltoja edustava mutta myös Ruotsin passin omaava Wahlstrom näytti laulavan hallissa raikuvan musiikin tahtiin. Ennen viime yötä mysteeriksi oli jäänyt laulu, jota Islanders-tulokas lauloi, sillä lähetyksen äänet olivat vaimennettu mainoskatkon ajaksi.

Enää se ei ole arvoitus, sillä kyseessä on P.O.D.:n klassikko Boom. Islanders-valmentaja Barry Trotzilta kysyttiin ottelun jälkeen, mitä mieltä hän oli suojattinsa laulamisinnostuksesta.

Gillette

@a_gillette3
Ain’t a mystery no more. #WallySinging #isles

– Rakastan sitä, Trotz kommentoi. Se näyttää, että hän (Wahlstrom) ei jännitä. En vain tiedä, miten hyvä laulaja hän on.

Wahlstromilla on syytä lauleskella, sillä hän on murtautunut tällä kaudella toden teolla saarelaisten miehistöön. 26 ottelussa on kertynyt tehot 8+7 ja juuri nyt 20-vuotias hyökkääjä on neljän ottelun pisteputkessa.