Jeff Skinner on ollut yksi tämän kauden suurimmista epäonnistujista. Viime kaudella kanadalaislaituri pelasi jo huonosti massiivisen jatkosopimuksen saatuaan, mutta tällä kaudella hän on ollut vielä huonompi.

Tässä tilanteessa Skinner antaisi vaikka munuaisensa onnistumisesta, mutta viime yönä turhautumisen määrä vain kasvoi. Ensin hän pääsi nokikkain New York Rangers -vahti Keith Kinkaidin kanssa, kikkasi mallikkaasti ja sai aikaan vielä hyvän rystynoston. Niin vain Kinkaidin käsivarsi sai pienen osuman kiekkoon, joka osui vielä sen jälkeen ylärimaan.

Samassa vaihdossa Skinnerillä oli vielä toinenkin loistava maalipaikka. Hän sai kiekon parin metrin päähän maalista, otti kiekon haltuunsa ja laukoi terävän laukauksen kohti ylämummoa. Buffalo Sabres -hyökkääjä nosti katseensa kohti kattoa, kun huomasi kyljellään tilanteeseen liukuneen Kinkaidin napanneen kiekon räpyläänsä.

Skinner teki kesällä 2018 kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Sabresin kanssa, mutta sen jälkeen hänellä on ollut äärimmäisen vaikeaa. Pari peliä 28-vuotias hyökkääjä on katsellut jo katsomostakin käsin. Rangers-pelin kolmannessa erässä Skinner sai kuitenkin balsamia haavoilleen saaden kiekon kerran verkon perukoille.

Sabresilla ei muutenkaan ole ollut helppoa. Entistäkin vaikeamman divisioonajaon uhriksi joutunut buffalolaisjoukkue ei ole meinannut saada voiton voittoa tällä kaudella. Kauden puolivälissä se on jo 20 pisteen päässä pudotuspelipaikasta.