NHL:n itäistä divisioonaa johtava New York Islanders koki perjantaina järisyttävän takaiskun.

Seura tiedotti kapteeni Anders Leen olevan pitkään sivussa tositoimista alavartalovamman vuoksi. Takaisku on menestystä tavoittelevalle Islandersille valtava, sillä 30-vuotias hyökkääjä on joukkueensa alkukauden toiseksi tehokkain pelimies tämän iskettyä 27 otteluun tehot 12+7=19.

Leen loukkaantuminen liikautti välittömästi Islandersin tapetille mahdollisena siirtotakarajan ostajajoukkueena. Mediajätti The Athletic mainitsi mahdollisina siirtokohteina Buffalo Sabresin Taylor Hallin sekä New Jersey Devilsin Kyle Palmierin.

Leen siirto pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle mahdollistaa Isles-seurajohdon peliliikkeet, koska kapteenin seitsemän miljoonan dollarin jättipalkkaa ei tällä hetkellä lasketa seuran palkkakaton alle.

New York Islanders

@NYIslanders
#Isles Injury Update: Team captain Anders Lee is out indefinitely with a lower body injury. There will be no further update provided at this time.