”Tuli pahimpaan mahdolliseen aikaan” – Rasmus Ristolainen selätti koronaviruksen, palasi askiin ja kellotti heti hurjat minuutit

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen palasi lauantai-iltana kaukaloon liki kuukauden tauolta pelissä, jossa Philadelphia Flyers paineli selvään 3-0-voittoon. Huili tuli eteen koronaviruksen takia – ja hankalaan aikaan.

– Se tuli luultavasti pahimpaan mahdolliseen aikaan. Minusta tuntui ennen sitä hyvältä ja pelasin varmaan parempaa kiekkoa kuin koskaan Buffaloon saapumisen jälkeen, Sabresiin kaudeksi 2013-14 tullut suomalainen oli sanonut seuran kotisivuilla.

– Siksi se oli kovaa aikaa. Mutta kaikki tapahtuneet jutut tekevät minusta kovemman ja paremman, nuorten maailmanmestari jatkoi.

Ristolainen pelasi yöllä Sabresin kakkosparissa Jacob Brysonin rinnalla reilut 22 minuuttia. Pelkästään avauserässä suomalainen veti kelloon hirmuminuutit 8.22 – eniten kaikista.

– Koronan sairastaneiden ihmisten kanssa puhuessani kuulin, että paluu täyteen kuntoon voi kestää jonkin aikaa. Nyt tunnen oloni todella hyväksi, pakki oli miettinyt.

Buffalon kesän 2013 ykköskierroksen 8. varaus on pelannut tällä kaudella nyt 11 ottelua tehoin 2+4=6 (+1).


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.