Mikko Koivu yllätti tiistaina kiekkoihmiset, kun hän ilmoitti Columbus Blue Jacketsin verkkosivuilla uransa lopettamisesta.

Koivu, 37, ehti pelaamaan Blue Jacketsissa vain seitsemän ottelua, ennen kuin hän päätti ripustaa hokkarit naulaan. Kokenut keskushyökkääjä perusteli lopettamispäätöstään sillä, ettei hän pystynyt auttamaan joukkuettaan enää tarpeeksi.

Koivu pelasi NHL:ssä yli 1000 ottelua ja A-maajoukkuekokemustakin kertyi lähes 200:n ottelun edestä. Monet jäävätkin kaipaamaan kapteenia.

– ”Mikko Koivu lopettaa”. Tämä oli pysäyttävä uutinen, kun vielä sunnuntaina katselin peliäsi. Olet varmasti miettinyt päätöksen. Onnea uusiin haasteisiin ja kiitos niistä lukemattomista hetkistä, kun olet johtanut Leijonien peliä. Päällimmäisenä Bratislavan kultakisat 2011, Kalervo Kummola kirjoitti heti lopettamisilmoituksen jälkkeen.

LUE MYÖS: Näkökulma: Mikko Koivu jättää ison perinnön suomalaiseen jääkiekkoon – lopettamispäätös tuli silti puskista

LUE MYÖS: Jättimäinen yllätysuutinen: Mikko Koivun upea NHL-ura paketissa!

Kalervo Kummola

@KummolaKalervo
”Mikko Koivu lopettaa”. Tämä oli pysäyttävä uutinen, kun vielä sunnuntaina katselin peliäsi. Olet varmasti miettinyt päätöksen. Onnea uusiin haasteisiin ja kiitos niistä lukemattomista hetkistä, kun olet johtanut Leijonien peliä. Päällimmäisenä Bratislavan kultakisat 2011.