Patrik Laineesta tuli jälleen lauantaina yksi NHL:n puhutuimmista pelaajista, kun suomalaishyökkääjä kaupattiin Columbus Blue Jacketsin riveihin.

Laineen kohdalla huomioitavaa on se, että hyökkääjän sopimus on katkolla jo kuluvan kauden jälkeen, joten maisema voisi vaihtua vielä uudelleenkin. Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen mukaan suomalainen värvättiin kuitenkin seuraan myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

– Me yritämme rakentaa hänen kanssaan pitkäkestoisen suhteen, Kekäläinen kertoi medialle heti siirron tultua julki.

Laineen palkka on tällä kaudella 6,75 miljoonaa dollaria kaudessa, eikä suomalainen ole tulevaisuudessakaan edullinen pelaaja, mikäli peli kulkee. Toki on myös muistettava, että nykyinen koronavirustilannekin vaikuttaa paljon neuvotteluihin.

LUE MYÖS: Näkökulma: Patrik Laine törmää uudessa seurassaan samaan ongelmaan kuin Winnipeg Jetsissä