Winnipeg Jets avasi kautensa voitolla Calgary Flamesista. Ottelu päättyi jatkoajalla Jetsille lukemin 4-3.

Ottelun ykköstähti oli Winnipegin suomalaishyökkääjä Patrik Laine. Hän iski joukkueensa avausmaalin läpiajosta hirmuisella rannevedolla. Toisessa erässä suomalaishyökkääjä tarjoili syötön 3-3 tasoitusosumaan.

Jatkoajalla Laine iski joukkueensa voitto-osuman. Hän pääsi jälleen ratkaisemaan suorasta hyökkäyksestä ranteella.

Hyvistä suorituksista huolimatta Laine jäi varsin pienelle peliajalle. Hän kellotti 16:14 minuuttia jääaikaa. Ykkösketjussa pelanneet Mark Scheifele (26:20) ja Blake Wheeler (21:26) pelasivat huomattavasti enemmän.