Päättyykö Pekka Rinteen upea NHL-ura tähän kauteen? Näin suomalainen kommentoi

© Kuva: Getty Images

Pekka Rinne on kaikilla mittareilla yksi Suomen kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista. 38-vuotias konkari on pelannut NHL:ssä 15 kautta. Yhdeksän kertaa hän on auttanut Nashville Predatorsin pudotuspeleihin.

Tämä kausi on hänen kaksivuotisen sopimuksensa viimeinen. Rinne on jo maalivahdiksi kypsässä iässä, joten spekulaatiot ovat alkaneet, päättyykö hänen uransa tähän kauteen.

– En ajattele tätä vuotta pidemmälle. En sano, että tämä on viimeinen vuoteni tai mitään sellaista, mutta lähden siitä ajatuksesta, että annan kaikkeni. On tietenkin mahdollista, että tämä on viimeinen kauteni, Rinne kommentoi The Athleticille.

Rinne jäi jo viime kauden pudotuspeleissä Nashvillen kakkosvahdiksi. Ykköseksi nousi 25-vuotias Juuse Saros.

– Jos olen ihan rehellinen, niin osasin odottaa sitä. Saroksella oli vahva loppukausi ennen taukoa. Keskityin treenaamiseen ja palaamiseen kuplaan ja harjoitusleirille ennen pudotuspelejä. Tein paljon töitä ja halusin näyttää, mihin pystyn. Se oli henkilökohtaisesti pettymys, mutta ei se vaikuttanut minuun. Kuten sanoin, osasin hieman odottaa sitä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!