Kuinka pitkään Jaromir Jagrin ura jatkuu? Näin kiekkolegenda vastaa itse!

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä viimeksi joulukuussa 2017 pelannut tshekkilegenda Jaromir Jagr ei ole vielä tällä kaudella päässyt kertaakaan tositoimiin omistamansa Rytiri Kladnon riveissä.

48-vuotias kiekkoikoni ei kuitenkaan ole vielä päättämässä huimaa uraansa.

– Tämä on ollut poikkeava vuosi aiemmista. Emme tiedä mitä huomenna tapahtuu ja se vie paljon energiaa. En ole harjoitellut tänä vuonna niin kovaa kuin aiemmin, mutta haluan silti pelata. Luulen, että paluu saattaa tapahtua pudotuspeleissä, Jagr toteaa NHL:n virallisella nettisivulla ja jatkaa:

– Haluan olla pelaaja, joka auttaa joukkuettaan voittamaan. En ole juuri nyt sellainen pelaaja, mutta haluan auttaa (Kladnon) paluussa ylimmälle sarjatasolle.

Kladno putosi viime kauden päätteeksi Tshekin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista ei osaa sanoa kuinka kauan pelaajaura vielä kestää, sillä pelaaminen muuttuu vuosi vuodelta hankalammaksi ja myöskään motivaatio ei ole entisellään. Jagr kuitenkin vakuuttaa, ettei kuluva kausi ole uran viimeinen. Syykin on selvä.

Kladno pelaa joulukuussa 2021 ulkoilmaottelun, jossa Jagr aikoo olla mukana.

– Meidän oli tarkoitus pelata talviklassikko-ottelu, mutta se siirrettiin, joten en voi lopettaa tähän. Lupasin pelata siinä ottelussa, Jagr vakuuttaa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!