NHL-uransa vuonna 2010 päättänyt sarjan takavuosien pelätyin tappelija Georges Laraque jysäytti tiistaina melkoisen uutispommin kertoessaan aikeistaan hypätä nyrkkeilykehään takavuosien maailmanmestaria Mike Tysonia vastaan!

Mies paljasti 91,9 Sports radion vieraana Tysonin leirin kanssa käytävien neuvottelujen olevan jo pitkällä.

– Asiat etenevät, asiat etenevät erittäin hyvin. Voin kertoa asiasta lisää keskiviikkona. Se (ottelun toteutuminen) on 75-prosenttisen varmaa, Laraque pamauttaa.

Vaikka Laraque tunnettiin NHL-urallaan kovista nyrkeistään jäällä, kuulostaa 43-vuotiaan ex-kiekkoilijan aikomus hypätä nyrkkeilykehään takavuosien mestarin kanssa varsin hurjalta.

Ottelu toimisi todennäköisesti Tysonin lämmittelynä matkalla kohti paluun nyrkkeilykehään ainakin hetkellisesti tekevän ex-mestarin ja Roy Jones Jr:n välistä ottelua. 54-vuotiaan Tysonin ja 51-vuotiaan Jonesin ottelu on tarkoitus järjestää näillä näkymin marraskuun lopulla.