Tulevan NHL-kauden mestarisuosikit listattu – kaksi joukkuetta ylitse muiden

© Kuva: Getty Images

Seuraavan NHL-kauden alkuun on tuoreiden arvioiden mukaan reilut reilut kaksi kuukautta, joskin seurojen kokoonpanot alkavat muotoutua hyvää vauhtia lopulliseen muotoonsa.

The Athletic listasi tulevan kauden ennakkosuosikit paremmuusjärjestykseen. Sivuston rankingissa kaksi joukkuetta nousevat ylitse muiden: mestaruutta puolustava Tampa Bay  Lightning (arvosana 9,8) sekä Colorado Avalanche (9,7).

Sijoille 3-5 rankattiin seurat, joilla on onnistuessaan täydet mahdollisuudet Stanley Cupin voittamiseksi. Kärkikaksikon takana seuraavan ryhmän muodostavat Vegas Golden Knights (9,0), Boston Bruins (8,9) sekä hieman yllättäen Toronto Maple Leafs (8,4).

Seuraavan, mustista hevosista koostuvan ryhmän muodostavat The Athleticin papereissa toissa kauden mestari St. Louis Blues (8,1), Pittsburgh Penguins (8,0), Philadelphia Flyers (7,9) sekä Carolina Hurricanes (7,9).

Listan toiseen päähän, runkosarjan peräpään kaksikoksi sivusto pudotti keskellä uudelleenrakennusta olevat Ottawa Senatorsin ja Detroit Red Wingsin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!