Lähde: Winnipeg Jets haluaa tarjota Nuorille Leijonille hurjan vahvistuksen – myös Kaapo Kakko MM-kisoihin?

© Kuva: Getty Images

Nuoret Leijonat on näillä näkymin saamassa 26. joulukuuta Edmontonissa pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin kovan vahvistuksen.

TSN:n kokenut sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie raportoi Twitterissä, että Winnipeg Jets olisi halukas lähettämään puolustaja Ville Heinolan Nuorten MM-kisoihin. Samalla myös Ruotsi olisi saamassa vahvistuksen Los Angeles Kingsista.

– NHL:ssä viime kaudella pelanneet Ville Heinola ja Tobias Björnfot ovat vielä ikänsä puolesta ehdokkaita tämän vuoden MM-kisoihin. Tuntemukseni on se, että Jets ja Kings olisivat lähettämässä heidät ilolla Nuorten MM-kisoihin – vaikka tämä tarkoittaisi NHL-leiriltä tai NHL-kaudesta myöhästymistä, McKenzie valaisi.

McKenzie uskoo, että NHL:ssä vakituisesti pelaavien teinitähtien, kuten Kaapo Kakon pelaaminen MM-kisoissa on vielä epäselvää, joskin mahdollista.

– Miten käy viime kaudella NHL:ssä pelaaville Jack Hughesille (NJ), Kaapo Kakolle (NYR) tai Kirby Dachille (CHI)? Sanoisin, että heidän pelaaminen Nuorten MM-kisoissa on vielä kaukainen toive, sillä NHL:n runkosarjan alun yllä on epävarmuutta. Koskaan ei kuitenkaan kannata sanoa ei koskaan, McKenzie kirjoitti.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!