Bättre Folk: Sharks-hyökkääjä Antti Suomela liittyi HIFK:n harjoituksiin – pelaaminenkin mahdollista!

© Kuva: Getty Images

HIFK-kannattajille suunnatussa Bättre Folk -palvelussa ilmoitetaan, että hyökkääjätähti Antti Suomela on liittynyt joukkueen treenirinkiin. Myös pelaaminen Liigassa on mahdollista.

Suomela ehti siirtyä HIFK-paitaan jo kauden 2017–18 jälkeen, mutta tuolloin tie vei Nordiksen sijaan NHL:n kirkkaisiin valoihin San Jose Sharksiin. Ennen siirtoa Suomela oli paukuttanut JYPissä huikeat 60 tehopistettä.

Sharksissa Suomela pääsi esiintymään yhteensä 47 ottelun verran. Niissä hän tehtaili 4+11=15 pistettä. AHL:n puolella 61 ottelua tuottivat tehot 11+18=29. Suomelan sopimus Sharksin kanssa päättyi tähän kauteen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!