Vuosittain jaettavan parhaan maalivahdin palkinnon Vezina Trophyn voittajaksi on valittu Winnipeg Jetsin maalivahti Connor Hellebuyck. Voittaja määritettiin pohjoisamerikkalaisten kiekkotoimittajien äänestyksessä.

Hellebuyck keräsi äänestyksessä 123 pistettä. 27-vuotias vahti oli isoin tekijä Winnipegin kelvollisen kauden takana. Hänen torjuntaprosenttinsa runkosarjan 58 ottelussa oli 92,2, joka on erittäin kunnioitettava lukema, kun ottaa huomioon, että Winnipeg lähti kauteen yhdellä liigan heikoimmista pakistoista.

Tuukka Rask sijoittui äänestyksessä kakkoseksi. Hänelle kertyi 99 pistettä. Suomalaisvahdin torjuntaprosentti runkosarjassa oli 92,9, mikä oli korkein lukema ykkösvahtien keskuudessa.

Lue myös: NHL:n paras puolustaja on valittu – Miro Heiskaselle surkea äänisaalis
Lue myös: Cale Makar pokkasi Calder Trophyn – tässä on tulokkaiden tähdistökentällinen