Naurettava sopimustarjous! Tässäkö syy Pietrangelon lähtöön St. Louis Bluesista?

© Kuva: Getty Images

Pitkään velloneet huhut Alex Pietrangelon siirtymisestä vapaille markkinoille ovat selvästi pitäneet kutinsa. TSN:n toimittaja Darren Dreger kertoo, että tähtipuolustajan sopimusneuvottelut St. Louis Bluesin kanssa ovat katkenneet.

Syytä osapuolten erimielisyyksiin on voitu tähän asti lähinnä arvailla, mutta nyt The Athleticin Jeremy Rutherford valottaa tilannetta. Blues on tehnyt Pietrangelolle suorastaan loukkaavan sopimustarjouksen.

7,7 miljoonan dollarin vuosipalkka on jo sinällään todella alhainen Pietrangelon tasoiselle puolustajalle, mutta Blues on myös pyytänyt Pietrangeloa hyväksymään tarjouksen tietämättä mitään muuta sopimuksen rakenteesta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!