Colorado tekemässä jättimäisen hankinnan? ”Ensi vuosi on kaikki tai ei mitään”

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen kausi päättyi katkeraan tappioon Dallas Starsia vastaan NHL-pudotuspelien toisella kierroksella. Joukkue oli monen asiantuntijan papereissa jopa mestarisuosikki, joten lopputulosta voi pitää isona pettymyksenä.

NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Colorado on parantamassa joukkuettaan entisestään ensi kaudeksi.

– He tietävät, että heidän täytyy tehdä jatkosopimukset Gabriel Landeskogille ja Cale Makarille sitä seuraavalla kaudella. Näin ollen ensi vuosi on kaikki tai ei mitään. Muistatte varmaan, että he tarjosivat Artemi Panarinillekin isoa rahasummaa ja lyhyttä sopimusta, mikä oli luova ratkaisu. Uskon, että he tekevät ensi vuodeksi saman ratkaisun. He lähestyvät ihmisiä tarjoamalla isoa rahasummaa ja yhtä vuotta, Friedman kommentoi.

Yksi erinomainen vahvistus olisi Taylor Hall. 28-vuotias laitahyökkääjä paukutti runkosarjassa 65 ottelussa tehot 16+36=52. Parhaalla kaudellaan 2017-18 hän iski runkosarjassa 93 tehopistettä.

– Jos Taylor Hall haluaa yhden vuoden isolla palkalla paikassa, jossa hän saa mahdollisuuden voittaa Stanley Cup, näkisin heidän lähestyvän häntä kysyen, haluaako hän yhden vuoden sopimuksen ja 8 miljoonaa dollaria, Friedman lataa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!