Tässäkö Winnipeg Jetsin uusi kakkossentteri? NHL-toimittaja maalailee: Patrik Laine siirtonappulana

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin paidassa vaisun kauden pelannut hyökkääjä Max Domi vaihtaa suurella todennäköisyydellä maisemaa vielä ennen ensi kauden alkua.

Hiljattain potkut NHL-maailman kenties arvostetuimmalle agentille Pat Brissonille antanut 25-vuotias Domi on tulossa rajoitetuksi vapaaksi agentiksi, eivätkä Canadiens sekä miehen leiri tiettävästi ole kumpikaan järin innostuneita yhteisestä jatkosta.

The Hockey Newsin toimittaja Matt Larkin nosti esille viisi joukkuetta, jotka olisivat tämän mielestä potentiaalisimpia vaihtoehtoja kanadalaishyökkääjän uudeksi seuraksi.

Larkinin listalle nousivat Buffalo Sabres, Minnesota Wild, Columbus Blue Jackets, Winnipeg Jets sekä San Jose Sharks. Varsinkin Jets saattaisi saada vielä toissa kaudella 72 pinnaa takoneesta Domista mitat täyttävän kakkossentterin.

– Korvavamma uhkaa vakavasti Bryan Littlen uran jatkoa. Hän on ollut Jetsin kakkossentteri jo vuosikaudet. Hänet tällä kaudella korvanneesta Cody Eakinista on tulossa rajoittamaton vapaa agentti, eikä Jack Roslovic ole pystynyt nousemaan vaadittavalle tasolle, Larkin pohjustaa ja jatkaa:

– Kaipaisiko Roslovic maisemanvaihtoa? Tai yrittäisikö GM Kevin Cheveldayoff rakentaa blockbuster-tason treidiä Patrik Laineen ympärille? Montrealin pitäisi antaa vaihdossa muutakin kuin Domi saadakseen tämän toimimaan, mutta sillä on täyteen ladattu farmijoukkue sekä 14 varausvuoroa tulevassa draftissa, Larkin maalailee.

Domin vaihtoarvo on tosin laskenut selvästi vuoden takaisesta. Tuleva RFA-hyökkääjä iski tällä kaudella 71 ottelussa odotuksiin nähden vaatimattomat tehot 17+27=44. Kymmenessä pudotuspeliottelussa mies keräsi tehot 0+3.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!