Kuka torjuu Jarmo Kekäläisen Blue Jacketsin maalilla? Seura vaitonainen Joonas Korpisalon kohtalosta

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets ja Toronto Maple Leafs ratkovat paikan NHL:n 16 parhaan joukosta sunnuntaiyönä kuolemanpelissä, viidennessä osaottelussa.

Sarja on ollut melkoista draamaa, sillä esimerkiksi kummatkin joukkueet ovat onnistuneet sössimään kolmen maalin johtonsa eri peleissä. Neljästä ottelusta kaksi on ratkennut vasta jatkoerässä.

Mielenkiintoista seurattavaa on ollut myös Columbuksen maalivahtipolitiikka. Ensmmäisessä pelissä Porin timantti Joonas Korpisalo torjui nollat, mutta kolmannessa osassa hänet tulitettiin vaihtoon. Kun Elvis Merzlikins tuli maalille, vei Blue Jackets tuon ajan pelin 4-0.

Edellisessä pelissä tolppien välissä oli syöttöpinnan kerännyt latvialainen, mutta nyt ratkaisevan ottelun maalivahtipolitiikka on auki. Columbus ei suostunut paljastamaan kotisivuillaan aloittavaa veskaria, vaikka esimerkiksi kentälliset ovat jo tiedossa.

– Olemme nähneet kaksi hyvää nousua parissa viime pelissä, ja mielestäni tämä on hyvä sarja – kyseessä on kova taistelu. Meidän on valmistauduttava sunnuntaihin hyvin, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen sanoi seuran kotisivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.