Kehuja satelee! Olli Juolevi teki yllätysdebyytin NHL:ssä – yksi ominaisuus yllätti valmentajan

© Kuva: Getty Images

Olli Juolevin pitkä odotus päättyi lauantaina, kun suomalaispuolustaja pääsi vihdoin debytoimaan NHL:ssä Vancouver Canucksin mukana.

Juoleville jäi debyytistä varmasti erinomainen maku suuhun, sillä Canucks kaatoi NHL:n karsintakierroksella Minnesota Wildin jatkoajan jälkeen lukemin 5-4. Canucks eteni voiton ansiosta pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

22-vuotiaan Juolevin ensiesitys oli väkevä, joskin peliaikaa ei paljoa tarjoutunut. Canucksin päävalmentaja Travis Green tarjosi nuorelle suomalaiselle peliaikaa kuusi minuuttia ja 16 sekuntia.

Juolevi ei kirjannut tilastomerkintöjä reippaan kuuden minuutin aikana, mutta NHL-toimittaja Thomas Drencen huomautti Twitterissä, että Wild ei saanut yhtään laukausta Juolevin ollessa jäällä.

Canucks-luotsi Green piti selvästi näkemästään.

– Vahva esitys. Hän ei vaikuttanut yhtään hermostuneelta tai pelokkaalta, Green hehkutti Sportsnetin mukaan.

Juolevin pelistä löytyi myös hieman enemmän fyysisyyttä, jota ainakaan Green itse ei odottanut useista loukkaantumisista kärsineeltä puolustajalta.

– Hänellä oli hyvä harjoitusleiri, joten hän oli paras vaihtoehtomme. Hän pelasi jykevämmin kuin odotimme, sekä hän tarjoili hyviä syöttöjä. Olen todella iloinen hänen puolestaan, sillä hän joutunut käymään läpi paljon asioita. Se, että hänen ensimmäinen ottelunsa päättyi vielä näin, oli erityisen spesiaalia hänelle, Green ylisti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.