NHL-toimittaja arvioi: tämä olisi Buffalon megatähti Jack Eichelin vaihtoarvo siirtomarkkinoilla

© Kuva: Getty Images

Yhdeksättä kertaa perätysten NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jääneen Buffalo Sabresin kirkkain supertähti Jack Eichel on noussut viime päivien aikana jopa treidipuheisiin seuran surkean kurssin kääntämiseksi.

NHL.comin toimittaja Dan Rosen vastaa tuoreessa artikkelissaan lukijakysymykseen siitä, mikä olisi NHL:n kärkisenttereihin lukeutuvan 23-vuotiaan jenkkisentterin arvo vaihtomarkkinoilla siinä tapauksessa, että Sabres päätyisi tekemään todellisen blockbuster-treidin hankkiakseen leveyttä rosteriinsa.

– On vaikea laskea Eichelin vaihtoarvoa, sillä uskon, ettei hän ole myytävänä. Vaatisi paljon hankkia riveihinsä tuon tason 23-vuotias sentteri. Korkeita varausvuoroja, kärkilupauksia sekä ainakin yksi ratkaisija-tason NHL-pelaaja, Rosen arvioi.

Connor McDavidin jälkeen kakkosvuorolla NHL:ään Sabresin toimesta varattu Eichel on ollut jo vuosien ajan Sabres-hyökkäyksen kirkkain timantti. Nuori kapteeni iski päättyneellä kaudella pelaamissaan 68 pelissä tehot 36+42=78.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!