NHL-kauden jatkuminen on ollut epävarmaa siitä asti, kun se laitettiin tauolle maaliskuussa koronaviruksen vuoksi. Todennäköisimmässä skenaariossa kauden on odotettu jatkuvan vasta kesällä.

Philadelphia Flyersin hyökkääjä Kevin Hayes jakoi hiljattain paljastuksen Instagramissa NHL:n aikataulusta. Hänen mukaan NHL-kautta yritetään jatkaa taas 15. heinäkuuta jälkeen.

Kauden jatkaminen heinäkuussa ei olisi yksinkertainen temppu. Käytännössä tämä tarkoittaisi varaustilaisuuden siirtämistä monella kuukaudella eteenpäin. Useiden pelaajien sopimuksetkin päättyvät jo ennen heinäkuuta, sillä NHL-kausi päättyy tavallisesti viimeistään kesäkuun alussa.

Hayes on toistaiseksi ainoa taho, joka on antanut päivämäärän NHL:n jatkolle. Pelaajana hän ei luonnollisesti päätä kauden kohtalosta tai ole edes ensimmäisenä tekemästä päätöstä, mutta erikoisjärjestely kauden jatkosta vaatisi luonnollisesti myös pelaajayhdistyksen suostumuksen.