Jarmo Kekäläiselle tipahti lunta tupaan NHL:ssä: Luottosoturin pelit pelattu!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ei ole saamassa hetkeäkään rauhaa loukkaantumisista.

TSN:n toimittaja Darren Dreger tiedottaa Twitterissä, että hyökkääjä Josh Andersonin kausi on näillä näkymin paketissa. 25-vuotias kanadalainen kärsii olkapäävammasta, joka täytyy hoitaa leikkauksen avulla.

Andresonin kausi on ollut hyvin vaikea, sillä kovaotteinen voimahyökkääjä on tehnyt 26 otteluun vain yhden maalin ja neljä tehopistettä. Sanomattakin selvää, että lukemat ovat viime kaudella 27 kaappia tykittäneelle pelimiehelle hyvin vaatimattomat.

Pudotuspeliviivan yläpuolella majailevan Blue Jacketsin sairaslista on suorastaan kauheaa katsottavaa. Listalta löytyy Seth Jonesin, Cam Atkinsonin, Oliver Björkstrandin, Dean Kukanin, Ryan Murrayn, Alexander Texierin sekä Alexander Wennbergin nimi. Myös maalivahtisensaatio Elvis Merzlikins on kärsinyt vammasta.