TOP 10: Nämä tulevaisuuden lupaukset siirtouhan alla – mukana kolme suomalaista

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakaraja umpeutuu vajaan kahden viikon päästä, minkä vuoksi toinen toistaan lennokkaammat treidihuhut valtaavat tällä hetkellä eri medioiden jääkiekko-otsikot.

The Athletic julkaisi oman listansa kymmenestä prospektista, joiden kauppaaminen siirtotakarajalla on mediajätin mielestä kaikkein todennäköisintä.

Suomalaisista listalle pääsivät Florida Panthersin farmiseura Springfield Thunderbirdsissä parhaillana kiekkoileva Henrik Borgström, Oulun Kärpissä tämän kauden itseluottamustaan etsivä Jesse Puljujärvi sekä JYP:n takalinjoilla luutiva Julius Honka.

Muita nimekkäitä, lähtötelineissä olevia prospekteja ovat sivuston mukaan New York Rangersistä Ruotsiin kesken kauden karannut hyökkääjälupaus Lias Andersson, Toronto Maple Leafsin timantinkovassa hyökkäyksessä ilman näyttöpaikkaa jäänyt AHL:n teholaituri Jeremy Bracco, Carolina Hurricanesin lupaava hyökkääjä Julien Gauthier, Vancouver Canucksin kovassa maalivahtihierarkiassa ilman näyttöpaikkaa jäänyt Michael DiPietro sekä sentterikaksikko Mikhail Vorobiev (Philadelphia Flyers) ja Trent Frederic (Boston Bruins).

NHL:n siirtotakaraja umpeutuu Suomen aikaa maanantai-iltana 24. helmikuuta kello 22.

Lue lisää Borgströmin ympärillä pyörivistä siirtohuhuista täältä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!