Jason Zuckerin Pittsburgh Penguinsiin aiemmin viikolla kaupannut Minnesota Wild aikoo jatkaa kokoonpanonsa uusimista vielä siirtotakarajalla sopivan tarjouksen osuessa kohdalle, kertoo Darren Dreger TSN-kanavan tuoreimmassa Insider Trading -jaksossa.

Dreger kertoo GM Bill Guerinin olevan halukas kuulemaan tarjouksia kahdesta top 4 -puolustajastaan, Matt Dumbasta sekä Jonas Brodinista. Vaihdossa Wild etsii toimittajan mukaan keskushyökkääjää kärkiketjuihin.

25-vuotias Dumba on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 56 pelissä 19 tehopistettä, joskin hyvin liikkuvan puolustajan hyökkäyspään potentiaali on vielä paljon korkeammalla. Mies on naulannut parhaalla NHL-kaudellaan kasaan 50 tehopistettä. Dumba on tunnettu myös hyvänä laukausten blokkaajana omassa puolustuspäässä.

Kaksikosta Dumban sopimus umpeutuu kuuden miljoonan taalan vuosipalkalla jatkuu vielä kolme seuraavaa kautta. 26-vuotiaan Brodinin 4,16 miljoonan dollarin vuosipalkan tuova sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen. Ruotsalainen on iskenyt kauden 56 pelissä tehot 1+22.

LUE MYÖS: Pittsburgh-pomolta iso paljastus Minnesotaan kaupatusta Alex Galchenyukista – tässä syy epäonnistumiseen?