Milwaukee Admiralsin hyökkääjä Eeli Tolvanen on AHL:ssä uransa pisimmässä maaliputkessaan. Kun pelaaja osui lauantaiyönä Chicago Wolvesin reppuun 7-3-voitossa, kasvatti suomalainen maaliputkensa kolmen ottelun mittaiseksi. Toista kauttaan AHL:ssä pelaava Tolvanen on aiemmin pystynyt maksimissaan kaksi koitosta käsittäneeseen maaliputkeen.

y - Milwaukee Admirals

@mkeadmirals
Tolvanen put's us back up by 3!

#Admirals50 | #MILvsCHI

y - Milwaukee Admirals

@mkeadmirals
🎴TOLVANEN

Suomalaistykin edustama joukkue on läntisen konferenssin ylivoimainen kärki. Kakkosena etenevä Iowa Wild on jäänyt Admiralsista peräti kymmenen pinnan päähän.

Vihtiläisen tämän kauden saldo on 46 pelatun ottelun jälkeen 11+10=21. Koko AHL-urallaan pelaaja on takonut 104 runkosarjan pelissä pinnat 26+30=56. Viisi pudotuspeliä menivät viime keväänä pisteittä.

Tolvasen kiekkoperheen kenties suurin tähti on Nashville Predatorsin juhannuksen 2017 ykköskierroksen 30. varaus.