Anaheim-pelaajat pistettiin piinapenkkiin: kuka on kovin piereskelijä, taikauskoisin ja mattimyöhänen?

© Kuva: Getty Images

The Athletic pisti Anaheim Ducksin pelaajat piinapenkkiin. Kiekkoilijoilta kysyttiin lukuisia tirkisteleviä kysymyksiä joukkueen sisäisistä kemioista.

Joukkueelta kysyttiin, kuka on Anaheimin taikauskoisin pelaaja. Pelaajien vastauksissa toistuivat Dallas Starsiin lähteneet Corey Perry ja Andrew Cogliano. Nykyisestä joukkueesta nimeäminen oli vaikeampaa.

– Minä saatan olla yksi heistä. Kaksi taikauskoisinta ovat lähteneet, ja he olivat Perry ja Cogliano. En osaa sanoa tältä vuodelta. Joukkueessa ei taida olla ketään niin hullun taikauskoista, Sam Steel sanoi.

Pelaajilta kysyttiin myös, kenen kanssa he eivät haluaisi joutua jakamaan huonetta vieraspelimatkalla.

– Kun katson ympärilleni, niin varmaan Holzerin kanssa. Hän piereskelee koko ajan. Taukoamatta. Joo, Holzerin kanssa en haluaisi samaan huoneeseen, Erik Gudbranson vastasi.

– Minä ja Rakell, me asuimme toistemme kanssa liian paljon. Yhtenä vuotena olimme paljon tien päällä, joten kysyimme, että voisimmeko olla erillämme, koska näimme toisiamme niin paljon. Johonkin raja on vedettävä, Hampus Lindholm kommentoi.

Entä kuka pelaajista on aina myöhässä?

– Tämä kaveri. Kaiken aikaa. Sataprosenttisesti, Michael Del Zotto sanoi ja osoitti Lindholmia.

– Minun mielestäni Holzer. Hän on aina myöhään jäällä. Hän on ajallaan ja nopea pukeutuja, mutta hän on aina viime tipassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.