Ylihintainen sopimus tulossa? Lähde: NHL:n kohupelaaja saamassa jatkopahvin Edmontonilta

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin hyökkääjä Zack Kassian nousi otsikoihin yhteenotostaan Calgary Flamesin Matthew Tkachukin kanssa. Tkachuk tarjoili likaista taklausta, eikä suostunut tämän jälkeen tappeluun. Kassian hakkasi vastustajaa tästä huolimatta.

Nyt Sportsnet uutisoi, että Edmonton on lähellä jatkosopimusta kovaotteisen hyökkääjän kanssa. NHL-toimittaja Mark Spector arvioi, että osapuolet pääsevät jatkosopimukseen jo ennen kevään siirtotakarajaa.

– Minulla on ollut paljon keskusteluita hänen agenttinsa Rick Curranin kanssa. Toiveeni on, että saamme pidettyä hänet Oilers-paidassa. Rakastan hänen intohimoaan ja fyysisyyttään, Edmontonin GM Ken Holland kommentoi.

Kassian pelaa NHL-uransa parasta kautta Connor McDavidin vierellä. 28-vuotias hyökkääjä on iskenyt 44 ottelussa tehot 13+15=38. Yhden kauden piste-ennätys on enää yhden kihauksen päässä. Maaliennätyskin on vain kahden osuman päässä.

Tällä hetkellä Kassian tienaa kaudesta 1,95 miljoonaa dollaria kaudesta. Uuden sopimuksen myötä luvassa on varmasti tuhti palkankorotus.

Edmonton-fanien keskuudessa uutta sopimusta odotetaan pelon sekaisin tuntein. McDavidin pelisilmästä elävälle Kassianille on povattu jopa 5 miljoonan dollarin kausipalkkaa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!