Columbus-vahdilta erikoinen ulostulo medialle: ”Haluaisin pyytää teitä kaikkia jättämään minut rauhaan”

© Kuva: Getty Images

Joonas Korpisalon loukkaantumisen myötä Columbus Blue Jacketsin ykkösvahdiksi on noussut varsin kokematon Elvis Merzlikins. 25-vuotiaalla latvialaisella on vyöllään vain 15 NHL-ottelua.

Paineet tuntuvat myös Merzlikinsin niskassa. Nuori maalivahti esitti harvinaislaatuisen pyynnön toimittajille.

– Juttelin maalivahtivalmentaja Manny Legacelle. Juttelin valmentajille. Juttelin organisaatiolle. Tulimme kaikki siihen tulokseen, että haluaisin pyytää teitä kaikkia jättämään minut rauhaan. Haluan vain keskittyä, Merzlikins täräytti.

– Olen todella surullinen Korpin puolesta, koska hän ei todellakaan ansaitse tätä. Olin innostuneempi hänen torjunnoistaan kuin hän itse oli. Hän pelasi hämmästyttävällä tasolla. Urheilussa vain on tällaista huonoa tuuria.

Merzlikinsin pyynnön taustalla ei ole antipatioita toimittajia kohtaan. Hän haluaa vain olla parhaimmillaan kaukalossa.

– En jutellut Luganossakaan pudotuspelien aikaan medialle, koska haluan elää omassa maailmassani, maalivahdin maailmassa. Minulla on paljon paineita. Medialle puhuminen tuo lisää paineita. En halua sitä. Minulla on nyt yhdeksän tappiota, jos en väärin muista. Tämä on minun hetkeni. Haluan vain yrittää keskittyä siihen, Merzlikins sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.