Suomalaiskaksikko värkkäsi tärkeän maalin NHL:n rupusakin reppuun – luotsi kehui tehopakki Esa Lindelliä ylväästi

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaispelaajat johtivat joukkonsa rutiininomaiseen 4-1-voittoon lauantain vastaisena yönä Detroit Red Wingsistä. Roope Hintz (1+1) iski avauserässä alivoimalla 1-1-maalin Esa Lindellin (0+3) passista.

Voittomaalista vastasi toisessa erässä Radek Faksa. Tuon maalin alustivat nyt ylivoimalla Lindell ja Hintz. Kolmannessa erässä suomalainen tehopakki kruunasi kolmen pinnan iltansa syöttämällä taas alivoimalla syntyneen 4-1-pöntön.

Hintzin ja Lindellin väsäämä 1-1-maali nousi lopulta siis suureen arvoon. Sen syntymisen jälkeen Stars meni menojaan onnetonta rupusakki Detroitia vastaan.

– Kiekko vain kääntyi siihen ja he olivat hieman huolimattomia, Lindell kuvaili NHL:n virallisilla kotisivuilla.

– Näin mahdollisuuden hypätä siihen mukaan, ja kun kiekko pomppi, päätin vain jatkaa eteenpäin. Olin yllättänyt, kun Roope oli kanssani kaksistaan, pelaaja jatkoi.

– Hän on ollut hyvä koko kauden.

Starsin päävalmentajaksi kesken kuluvan kauden noussut Rick Bowness kehui Lindelliä. Hän on takonut tällä kaudella pisteet 2+14=16 tehotilaston näyttäessä lukemaa +8.

– Hän on ollut hyvä koko kauden. Okei, syöttöjä tuli nyt, mutta rehellisesti sanottuna, hän on tehnyt peliä läpi sesongin. Nyt ero on se, että kiekko päätyy verkkoon, kun hän tekee peliä, luotsi muotoili.

Tähtipaidat ovat iskussa muutenkin, sillä joukkue keikkuu läntisessä konferenssissa peräti kolmantena. Joukkue on voittanut neljä ottelua putkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.