Loistavaa! San Jose Sharks tiedotti suomalaispelaajastaan huippu-uutisen

© Kuva: Getty Images

NHL-joukkue San Jose Sharks tiedotti kotisivuillaan, että se on palauttanut suomalaispelaajansa Antti Suomelan loukkaantuneiden listalta kokoonpanoon tiistaina. Asian vahvisti joukkueen GM Doug Wilson.

Keskushyökkääjä on pelannut kuluvan talven aikana viisi NHL-ottelua tehoin 0+1=1, farmin puolella San Jose Barracudan sotisovassa pelejä on kertynyt vyölle puolestaan 11 kappaletta hyvin pistein 4+3=7.

Suomelalla on allaan jonkinlainen tauko peleistä, sillä taalajäillä hyökkääjä on pelannut edellisen kerran 29. marraskuuta ja AHL:ssä liki kuukausi sitten 17. marraskuuta.

Espoolaislähtöinen Suomela teki Sharksin kanssa NHL-sopimuksen vapaana agenttina kesäkuun 6. päivä 2018. Pelaaja voitti tuota edeltävällä kaudella Liigan runkosarjan pistepörssin JYPin paidassa saldolla 21+39=60.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!