Uusi NHL-seura mukaan kilpailuun Taylor Hallista! NHL-toimittaja: näin monta joukkuetta on kiinnostuneita tähdestä

© Kuva: Getty Images

Taylor Hall on ollut viime päivinä NHL:n kuumin puheenaihe. Huhumylly NHL:n mielenkiintoisimman siirtonappulan ympärillä pyörii villinä, kun uutta tietoa tihkuu sisäpiiritoimittajien korviin jatkuvasti.

Nyt NHL-toimittaja Pierre LeBrun on paljastanut, että myös Florida Panthers on tiedustellut New Jersey Devilsiltä Hallista. Florida on tällä hetkellä neljän sarjapisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten supervahvistus tulisi tarpeen.

LeBrun mainitsi, että tällä hetkellä viidestä kuuteen joukkuetta on mukana siirtokeskusteluissa Hallista. LeBrun mainitsi Floridan lisäksi Colorado Avalanchen ja Arizona Coyotesin.

The Athleticin toimittaja Jeremy Rutherford vastasi LeBrunin twiittiin ja kertoi St. Louis Bluesin olevan myös mukana siirtokeskusteluissa. Hän lupasi lisätietoa tilanteesta myöhemmin.

Myöhemmin NHL-asiantuntija Brian Lawton antoi vielä oman listansa joukkueista, jotka kaikki seurat ovat tällä hetkellä ennakkosuosikkeja Hallin nappaamisessa: Colorado, New York Islanders, St. Louis Blues, Arizona Coyotes, Montreal Canadiens ja Nashville Predators.

Voit lukea lisää Taylor Hallin tilanteesta alta:

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!