Taylor Hallin siirtosopassa taas uusi käänne! Colorado-toimittajalta kova paljastus

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhut Taylor Hallin ympärillä ovat pyörineet viime päivän aikana kuumina. Supertähti jäi sivuun New Jersey Devilsin ja Colorado Avalanchen välisestä ottelusta, minkä monet tulkitsivat varmana merkkinä siitä, että Hallin siirto Coloradoon julkaistaisiin pian.

Mitään ei ole kuitenkaan kuulunut. Coloradoa seuraava kiekkotoimittaja Adrian Dater jakoikin kovan paljastuksen siirtokeskusteluiden kulisseista.

– Kuulen enemmän ja enemmän, että Avs on ulkona kilpailusta Hallista ja eivät ehkä koskaan olleetkaan mukana. Mutta hän saattaa siirtyä Bluesiin, mikä ei varmaankaan ilahduttaisi heitä. Tarina ei ole ohi, ennen kuin se on ohi, Dater kirjoittaa Twitterissä.

Daterin mainitsema St. Louis Blues olisi järkevä paikka Hallille. Supertähti paikkaisi kokoonpanossa loukkaantunut Vladimir Tarasenkoa, joka on pitkään sivussa tositoimista.

Toinen mahdollinen päämäärä Hallille olisi Arizona Coyotes. New Jersey pelaa seuraa vastaan seuraavaksi, joten Hall voi hyvinkin olla jälleen sivussa kokoonpanosta varotoimenpiteenä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!